Εκδηλώσεις

 
 
 
 
3/11/2019 - Έκτακτη Γενική Συνέλευση ΠΑΣΙΠΣ
 
Στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με τη συμμετοχή ιδιοκτητών παιδικών σταθμών, μελών του ΠΑΣΙΠΣ από την Αττική και όλη την Ελλάδα, έλαβε χώρα χθες Κυριακή η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.

Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του ΠΑΣΙΠΣ, Μίνα Καστανιά – Γιαζιτζόγλου, η οποία, αφού καλωσόρισε τους συναδέλφους, προχώρησε σε εκτεταμένη ενημέρωση για τις εξελίξεις σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο διαχρονικά, αλλά και τους τελευταίους μήνες, μετά από συναντήσεις που έγιναν με στελέχη των υπουργείων που συνιστούν κέντρα αποφάσεων για τα επόμενα βήματα.

Αναφορικά με το Υπουργείο Παιδείας, μετά από συνάντηση που έγινε με την υφυπουργό κ. Σοφία Ζαχαράκη, τονίστηκε ότι προχωρά πλέον με γοργούς ρυθμούς το ζήτημα της έκδοσης αδειών από τον ΕΟΠΠΕΠ, μετά και από τη στελέχωση του οργανισμού με πρόσθετη ομάδα μηχανικών και αρμόδιων για το ζήτημα φορέων.

Διαβάστε Περισσότερα...
 
 
 
 
 
 
30/09/2019 - Η Πρόεδρος του ΠΑΣΙΠΣ Μίνα Καστανιά στην Επιτροπή Ισότητας και δικαιωμάτων της Βουλής για τα θέματα της Προσχολικής Αγωγής
 
Απολογισμός και Φωτογραφικό Υλικό από το εκπαιδευτικό ταξίδι του ΠΑΣΙΠΣ στη Γάνδη
 
Επιμορφωτική Ημερίδα ΠΑΣΙΠΣ στο Μουσείο της Ακρόπολης